Vill du jobba med några av Sveriges mest kända varumärken?

Lediga tjänster

Är du handlingskraftig, engagerad, förtroendeskapande, tänker långsiktigt och vill ha en karriär inom ett varumärkesföretag, kommer Foodmark vara företaget för dig. Klicka på knappen nedan för att se våra lediga tjänster – eller varför inte skicka in en spontanansökan?

Lediga tjänster

Vilken typ av arbetsplats kan vi erbjuda dig?

  • Foodmark är en arbetsplats där du får möjlighet att vidareutveckla dig. Det kan betyda att du succesivt får mer ansvar i den roll du har eller att du får prova på en annan roll inom företaget.
  • Foodmark är en arbetsplats med lång historia. Vi är ett familjeägt företag som satsar långsiktigt och strategiskt sedan många generationer. Läs om hur allting började här.
  • Foodmark är ett företag med många olika tjänster. Vi har människor som jobbar med alltifrån tillverkningen av våra produkter, till produktutveckling, till säljare som ser till att produkterna finns i din butikshylla eller på närmaste restaurang.
Läs mer om våra värderingar

Vi hoppas att du är

  • En lagspelare som är bra på att samarbeta och som utvecklar dina kollegor.
  • Nyfiken, både på andra människor, men även på processer och hur vi kan vidareutveckla oss och bli ännu bättre på det vi gör.
  • Engagerad och har en stor drivkraft

Några små tips från vår VD

Funderar du på att söka jobb hos oss? Andreas, som är VD på Foodmark, har satt ihop en liten lista med tips för dig som skall söka jobb inom Foodmark.

  • I Foodmark värdesätter vi ett bra lagspel. Vi är ett stort företag med många anställda som är skickliga inom sina områden. Vi har allt från de som arbetar i fabrikerna där produkterna tillverkas, till produktutveckling, inköp och försäljning. För att verksamheten ska fungera är det viktigt att vi är bra lagspelare. Ge gärna ett exempel i din ansökan på hur du bidrar till att ett team skall fungera bra.
  • Sist men inte minst, varför vill du jobba hos just oss? Är det branschen du tycker är spännande? Våra värderingar? Eller våra starka varumärken? Skriv gärna några ord om vad som motiverar dig till att jobba på Foodmark.