Vill du jobba med några av Sveriges mest kända varumärken?

Lediga tjänster

Är du en handlingskraftig, engagerad och förtroendeskapande lagspelare och vill ha en karriär inom ett varumärkesföretag, kommer Foodmark vara företaget för dig. Klicka på knappen nedan för att se våra lediga tjänster – eller varför inte skicka in en spontanansökan?

Lediga tjänster

Vilken typ av arbetsplats kan vi erbjuda dig?

  • Foodmark är en arbetsplats där du får möjlighet att vidareutveckla dig. Det kan betyda att du successivt får mer ansvar i den roll du har eller att du får prova på en annan roll inom företaget.
  • Foodmark är en arbetsplats med lång historia. Vi är ett familjeägt företag som satsar långsiktigt och strategiskt sedan många generationer. Här kan du läsa om hur allting började.
  • Foodmark är ett företag med många olika tjänster. Vi har människor som jobbar med alltifrån produktutveckling, till tillverkning av våra produkter, till säljare som ser till att produkterna finns i din butikshylla eller på närmaste restaurang.
Läs mer om våra värderingar

Vi hoppas att du är

  • En lagspelare som är bra på att samarbeta och som utvecklar dina kollegor.
  • Nyfiken! Både på andra människor men även på processer och hur vi kan vidareutveckla oss och bli ännu bättre på det vi gör.
  • Engagerad och har en stor drivkraft.

Några små ord från vår VD

 

  • Inom Foodmark agerar vi utifrån våra kärnvärden; handlingskraft, samarbete och passion. Det innebär att vi tar ägarskap och föreslår lösningar för de utmaningar och möjligheter vi står inför. Vi levererar med driv, engagemang och kvalitet och vi bidrar med våra kunskaper för att utveckla andra och söker aktivt personlig utveckling. Vi är lagspelare som skapar positiv anda genom förtroende och tillit.
  • Vi är ett stort företag med många anställda som är skickliga inom sina områden. Vi har allt från de som arbetar i fabrikerna där våra produkter tillverkas, till produktutvecklare som tar fram nya recept, till säljare som ser till att produkterna finns tillgänglig för våra konsumenter.  För att verksamheten ska fungera är det viktigt att vi är bra lagspelare. Ge gärna ett exempel i din ansökan på hur du bidrar till att ett team skall fungera bra.
  • Vi är nyfikna på varför du vill jobba hos just oss? Är det branschen du tycker är spännande? Våra värderingar? Eller våra starka varumärken? Skriv gärna några ord om vad som motiverar dig till att jobba på Foodmark.