Lediga tjänster

Vill du vara med och utveckla några av de starkaste varumärkena inom den svenska livsmedelsindustrin?

Det är vår kompetenta personal som gör att vi kan skapa värden och utveckla oss till att uppfylla vår mission att inspirera till enkla och goda matupplevelser. Vårt mål är alltid att rekrytera talangfulla och ambitiösa människor som vill komma in i en miljö där de kan utvecklas ytterligare.

Vi har en komplett värdekedja och kan därför erbjuda utmaningar från innovation, produktutveckling och varumärkesutveckling till produktion, administration och försäljning. I Foodmark kommer du att möta en stark kultur med goda möjligheter till utbildning och alternativa karriärvägar. Vi satsar både långsiktigt och strukturerat på ledarskaps- och medarbetarutveckling och ser det som en förutsättning för vår lönsamhet och tillväxt.

Är du handlingskraftig, engagerad, förtroendeskapande, tänker långsiktigt och vill ha en karriär inom ett varumärkesföretag, kommer Foodmark vara företaget för dig.

Skapa ditt CV / Spontanansökan

Du kan göra en spontanansökan genom att lägga in ditt CV. För att skapa eller uppdatera ditt CV klickar du här. Via denna länk har du även möjlighet att efterfråga ditt lösenord om du har glömt detta.

Examensarbete och praktik

Ett examensarbete eller praktik är ett utmärkt tillfälle att få uppleva hur det är att arbeta på Foodmark. Skicka din förfrågan till info@foodmark.se så hjälper vi dig vidare till rätt kontaktperson.

Lediga tjänster

Klicka här för att se våra lediga tjänster