Våra råvaror

Kvalitet är viktigt för oss på Foodmark. Genom att i så stor utsträckning som möjligt välja svenska råvaror från skickliga tillverkare får våra produkter den goda smak och kvalitet som de är kända för.

För dig som konsument betyder detta färska varor, som är producerade med omsorg där fokus ligger på både smak, kvalitet och miljö. Våra huvudsakliga råvaror, såsom potatis och rödbetor kan spåras tillbaka ända till odlare och gård. Detta ger oss en god matvarusäkerhet, och är en stor trygghet för oss – men även för dig som konsument.

Potatis

I över 25 år har färsk delikatesspotatis från flera gotländska odlingar funnit vägen till Rydbergs potatissallader. Tack vare våra odlares gedigna erfarenhet och kunskap hoppas vi kunna få fortsätta med detta under en lång tid framöver.

Läs mer om vår potatis

Rödbetor

Den som hört uttrycket ”säkert en södersluttning” förknippar det troligen med ett fantastiskt gott vin. Samma odlingsbetingelser kan tveklöst även gälla de gotländska rödbetorna som används i Rydbergs rödbetssallad.

Läs mer om våra rödbetor

Räkor

Vad är det som trivs på kallt djup, som är rikt på proteiner och populärt att äta både till vardag och fest? Svaret är naturligtvis räkor!

Läs mer om våra räkor