Jensens Køkken

Jensen’s Køkkens såser gör det enklare att laga en festlig måltid, och garanterar en god smakupplevelse för din familj och dina vänner. Jensen’s gör det enkelt att få måltiden att bli komplett och smaka lika gott som på restaurang.

Bearnaise Klassisk bearnaisesås med tydlig smak av dragon. Såsen passar till kött, kyckling och vegetariskt. Serveras varm.
Pepparsås Klassisk kryddig pepparsås. Passar perfekt till helgens köttbit, pannbiff eller kyckling. Blanda i vispgrädde och servera såsen varm.
Favoritsås En av Jensens mest populära såser med smak av solmogna tomater. Passar till kyckling, fläskkött och vegetariskt. Blanda i vispgrädde och servera såsen varm.
Whiskeysås En smakrik och krämig sås med smak av Whiskey. Såsen passar till kött, kyckling och vegetariskt. Blanda i vispgrädde och servera såsen varm.
Rödvinssås En klassisk rödvinssås som passar perfekt till en god köttbit till helgens middag eller som en genväg till en mustig köttgryta.

Har du frågor, synpunkter eller önskemål?

Vår konsumentkontakt finns här för din skull och du är välkommen att ringa eller maila oss.

växel 020-21 40 21
öppettider 12:30-14:30
helgfria måndagar,
onsdagar och torsdagar

Har du en produkt som du inte varit nöjd med?

Har du köpt en produkt som du inte varit nöjd med? Då är vi mycket tacksamma för att du kontaktar oss. Klicka på knappen nedan för att komma till vårt formulär för reklamationer.

Kontakta oss