Mills

1951 kom den första Millsprodukten ut på marknaden; majonnäsen, som omedelbart blev en framgång och emottogs med stor entusiasm. Framgången gav blodad tand, och året efter lanserades Mills kaviar. Modigt val då kaviar stod högst upp på listan över de livsmedel som förtärts mest under kriget. Kanske hade folk redan börjat ledsna på detta pålägg? Men icke då. Med färska råvaror, moderna tillverkningsmetoder och en elegant förpackning vann Mills de norska smaklökarna ännu en gång. 1965 var det dags för nästa succélansering då Mills remouladsås kom till världen. Denna krämiga sås har tagit sig hela vägen till Sverige där den avnjuts till såväl fisk, rostbiff, pommes frites och kokt potatis.

Remouladsås 270 gr Klassisk smakrik och krämig remouladsås. Passar utmärkt till fisk och rostbiff men även till kyckling och vegetariskt.
Remouladsås 165 gr Klassisk smakrik och krämig remouladsås. Passar utmärkt till fisk och rostbiff men även till kyckling och vegetariskt.

Har du frågor, synpunkter eller önskemål?

Vår konsumentkontakt finns här för din skull och du är välkommen att ringa eller maila oss.

växel 020-21 40 21
öppettider 12:30-14:30
helgfria måndagar,
onsdagar och torsdagar

Har du en produkt som du inte varit nöjd med?

Har du köpt en produkt som du inte varit nöjd med? Då är vi mycket tacksamma för att du kontaktar oss. Klicka på knappen nedan för att komma till vårt formulär för reklamationer.

Kontakta oss