Nu händer det mycket på såsfronten. Förra veckan lanserades Rotisserie By Lohmanders där vi tagit fram en ny serie såser särskilt anpassade för kyckling. Med de tre spännande smakkombinationerna Soltorkad Tomat, Curry Madras & Mango samt Basilika & Citron hoppas vi få inspirera dig till ännu godare kycklingmiddagar. Förutom Lohmanders nyheter kom även Rydbergs ut med tre nya streetfood-såser. I smarta... Läs mer

Vi är stolta över att nu kunna presentera gårdsmärkt potatissallad från Rydbergs. Genom vår unika gårdsmärkning visar vi tydligt från vilken gotländsk gård potatisen kommer. Inte nog med att potatisen odlas på Gotland, här på ön tillagas även majoriteten av våra populära potatissallader. Klicka här för att läsa mer om vår älskade delikatesspotatis Annabelle. Läs mer

Vi är live!

Låt oss presentera Foodmarks alldeles egna hemsida! Foodmark har visserligen redan visat sig på webben iklädd sina varumärken Rydbergs, Lohmanders och Fjällbrynt. Men nu känner vi att det är dags för Foodmark att visa upp sig i egen kostym – så här är vi! Vad är Foodmark? Ja, det har nog en del konsumenter, kunder,... Läs mer

Andreas Millbourn, som har arbetat som Försäljningsdirektör & tf Marknadsdirektör på Foodmark sedan maj 2016, har per 1 mars utsetts till ny VD för Foodmark AB efter Peter Sandgren. Andreas kommer närmast från Jacobs Douwe Egberts och Mondelez International. − Det skall bli en härlig utmaning att... Läs mer

1937 kom Rydbergs majonnäs till världen och i år firar vi födelsedagsbarnet med pompa och ståt! Det var makarna Inez och Bertil Rydberg som för 80 år sedan började tillverka majonnäsen i sin fiskbutik på söder i Stockholm. Den kom snabbt att bli en favorit och idag är den en av våra klassiker i produktportföljen.... Läs mer